4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Husaciu pečeň necháme hodinu nasiaknuť celkom ponorenú v dostatočnom množstve chladného mlieka. Potom ju necháme odkvapkať a utrieme do sucha. Nakrájame husaciu masť, dáme ju do kastrólika s 300– 400 ml chladnej vody a pridáme cibuľu nakrájanú na štvrtinky.
- 2
Keď varom zredukujeme kvapalinu tak, že je v kastróliku len masť, pridáme k masti pečeň a restujeme ju na miernom ohni do zlatohneda. Potom ju vyberieme z masti, necháme odkvapkať a nakrájame na tenké plátky.
- 3
Podávame poprášenú malým množstvom sladkej papriky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu