Loštický řízek

remcula - fotkaremcula, 22. decembra 2017
Loštický řízek
Foto: remcula

Mám ráda "voňavé" sýry a všechno, co s němi nějak souvisí. Před časem jsem našla v Albert magazínu tenhle skvělý tip a nebyla Zobraziť celý popisMám ráda "voňavé" sýry a všechno, co s němi nějak souvisí. Před časem jsem našla v Albert magazínu tenhle skvělý tip a nebyla bych to já, abych nevyzkoušela :-) @Remcula

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

150 g
400 g
1 kus
5 strúčikov
hrsť do mäsa + na obalení hrsť
podľa chuti
1/4 ČL
podľa chuti
 na potretie papiera na pečenie




Postup

  1. 1

    Vše promícháme, vytváříme oválné placičky, které obalíme ve strouhance a smažíme buď na oleji, popřípadě na pečícím papíře v troubě

Diskusia k receptu

haji
Fúze tvarůžků s mletým musí být úžasná kombinace. Recept se mi moc líbí, určitě vyzkouším. Díky, milá Jani za voňavou inspiraci. Přeji pokud možno příjemné svátky vánoční a v novém roce 2018 mnoho lásky, zdraví a štěstí tobě i panu manželovi.
tatranka
To bude chutná dobrota.Syrečky máme radi a takto som ich ešte nekombinovala.Teraz na sviatky už mám jedlo rozplánované čo sa bude variť,ale túto tvoju dobrotu určite vyskúšam.Mám rada nové a nezvyčajné recepty.
Vždy si vedela niečim prekvapiť.
Jani,tak ešte ráz pekné sviatočné dni aj spolu s manželom a rodinkou.
evanaaa
Tak ja si recept zatiaľ aspoň uložím, zdá sa mi to dobré, len by ma zaujímalo, či nie je veľmi cítiť tie syrečky.....mimochodom ja mám tiež rada všetky tieto " voňavé " syry.
1x haji
marika9
Milujeme takéto jedlá so "smraďochmi". Muž prikyvuje, že určite vyskúšame. Ďakujem za recept.
haji
@Evanaaa (22.12.2017 18:25)
Evi, ničeho se neboj. Trochu to bude "vonět", ale chuť bude nezaměnitelná! Pravda, už nejsou tvarůžky to co bývaly, ale pořád to ještě jde. Jen ta cena je astronomická. Recept určitě vyzkouším a pevně věřím, že tepelná úprava tvarglím jedině prospěje. Měj se hezky a krásné vánoční svátky!
tiginko
@Remcula (23.12.2017 00:06)

presne to som chcela povedať, že už zďaleka nesmrdia ako voľakedy, len keď sa nechajú dobre uležať. A tepelne pripravené strácajú svoju pre niekoho nepríjemnú arómu a majú naozaj výbornú chuť. Jedla som ich iba v reštaurácii ako rezeň plnený syrečkom, ale mala by som asi urobiť mužovi radosť aj doma, on také má veľmi rád.
Pekné Vianoce @remcula , som rada že si späť :-)
remcula
@Evanaaa (22.12.2017 18:25)

Věř mi, že ne. Přišla mi zrovna návštěva, když jsem to dělala, necítili nic. Když si vzpomenu na doby minulé, kdy bylo třeba vyvětrat celý byt, tak se to nedá srovnat :-)
pilcik
Takýto rezeň je aj moja krvná skupina. Pekné vianoce a šťastný nový rok želám.
begonia2
Takéto ma rád aj môj zlatík. To keď mu urobím bude v siedmom nebi. Vďaka za recept.
evanaaa
@Remcula , Janka, pravdu máš, párkrát som mala chuť na syrečky, ale keď ich ovoniam, vôbec nesmrdia tou typickou "vôňou" pre ne a raz ešte pred časom som si kúpila, nechávala odstáť a nič....nemali žiadnu chuť, nezmäkli, neviem, prečo sa výrobcovia nedržia pôvodných receptúr ( nielen pri tomto, aj inde).
1x ivet74
siisa
Ja inak syrečky moc nemusím, ale táto kombinácia s mäsom by ma presvedčila to ochutnať. Skvelý nápad. Šťastné a veselé...
violetacamorova
Máš pravdu niekedy to boli poriadne "smraďochy" ale mali sme ich radi, pamätám, jedli sme ich vždy s otcom, keď prišiel domov... Znovu pekný recept od teba...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia