Slaný koláč
Lístková pestrá pizza
Autor receptu: helena10
Množstvá surovín dávať podľa vlastnej chuti.
Postup
- Lístkové cesto rozložíme aj s papierom na adekvátne veľký plech. Na cesto nanesieme vymiešanú zmes z kečupu, korenia chilli, pizza korenia, tatárskej omáčky, scedenej kukurice a na rezance nakrájanej šunky. Štedro posypeme na hrubšie nastrúhaným syrom parmezán.
Navrch naukladáme na štvrtiny nakrájané čerstvé cherry paradajky a kolieska čerstvej reďkovky a natrhaných lístkov reďkovky. Okoreníme podľa vlastnej chuti mlynčekovým čiernym korením.
- Vo vyhriatej rúre na 180 stupňov pečieme 25 minút. Treba kontrolovať.
- Teplú pizzu naporcujeme, na tanieri dozdobíme zeleninou a pomaly „likvidujeme“ do hladného brucha... Prajeme vám dobru chuť.