Slaný koláč

Lístková pestrá pizza

Autor receptu: helena10

Množstvá surovín dávať podľa vlastnej chuti.

25 minút
na 180 °C

Postup

  1. Lístkové cesto rozložíme aj s papierom na adekvátne veľký plech. Na cesto nanesieme vymiešanú zmes z kečupu, korenia chilli, pizza korenia, tatárskej omáčky, scedenej kukurice a na rezance nakrájanej šunky. Štedro posypeme na hrubšie nastrúhaným syrom parmezán. Navrch naukladáme na štvrtiny nakrájané čerstvé cherry paradajky a kolieska čerstvej reďkovky a natrhaných lístkov reďkovky. Okoreníme podľa vlastnej chuti mlynčekovým čiernym korením.
  2. Vo vyhriatej rúre na 180 stupňov pečieme 25 minút. Treba kontrolovať.
  3. Teplú pizzu naporcujeme, na tanieri dozdobíme zeleninou a pomaly „likvidujeme“ do hladného brucha... Prajeme vám dobru chuť.