Lievanec s chrenovým krémom

Marcel Bugaj
šéfkuchár boutique Hotela pod Lipou v Modre-Harmónii, 17. mája 2016
Lievanec s chrenovým krémom
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Lievanec:
30 g
30 g
10 g
2 ks
100 ml
5 g
Krém:
50 g
50 ml
20 g
5 g
Dresing:
15 g
5 g
5 g
10 ml
3 g
3 g
Okrem toho:
60 g
20 g
20 g
20 ml
4 ks
10 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny na lievanec spolu vymiešame a necháme na teplom mieste podkysnúť, potom smažíme. Mascarpone so smotanou vymiešame do tuhého krému, pridáme sterilizovaný chren a soľ. Zmesou naplníme cukrárske vrecko a nanášame na lievanec.

  2. 2

    Z vňate, horčice, cukru, octu, zo soli a z korenia vymixujeme hladký dresing, ktorý štetcom potiahneme po tanieri. Cibuľky marinujeme v cviklovej šťave, ostanú ružové. Na lievanec nastrúhame čerstvý chren, položíme čips zo šunky. Dekorujeme kvetmi a bylinkami.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: