Letný cestovinový šalát s kuracím mäsom
Foto: kitchenguru
Rýchly letný šalát.
Suroviny
450 g |
|
1 ks |
|
200 g |
|
300 g domáce |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
cca 2-3 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti (hustý) |
|
podľa chuti |
|
1/2 ks |
|
Postup
-
1
Mäso očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky, ktoré okoreníme korením štyroch farieb a soľou. Takto pripravené mäso orestujeme na rozpálenom oleji na panvici. Potom ho podlejeme vodou a necháme podusiť, kým nebude hotové.
- 2
Zeleninu aj cibuľu umyjeme, očistíme a nakrájame. Cestoviny sme si zatiaľ uvarili v osolenej vode a scedili. Hotové cestoviny aj zeleninu aj mäso dáme do jednej misy a pridáme olej, jogurt, sušený cesnak a citrónovú šťavu. Ak treba aj soľ. Pridáme aj provensalské bylinky a všetko zamiešame.
- 2
Diskusia k receptu