Lahodný rastlinný cheesecake
Foto: lunter
Úžasne jednoduchý, neskutočne ľahký a nadýchaný! Vyskúšajte náš recept na rastlinný cheesecake s
Krémovou nátierkou. Pokiaľ na prípravu zvolíte rastlinné produkty, potešíte okrem vegánov Zobraziť celý popisÚžasne jednoduchý, neskutočne ľahký a nadýchaný! Vyskúšajte náš recept na rastlinný cheesecake s
Krémovou nátierkou. Pokiaľ na prípravu zvolíte rastlinné produkty, potešíte okrem vegánov aj všetkých tých, ktorí majú
problém s laktózou, potrebujú odľahčiť trávenie alebo si chcú len tak pochutiť na niečom netradičnom.
Zdroj: lunter.com
na 180 °C
Postup
-
1
V malom hrnci nechajte rozpustiť rastlinné maslo.
- 2
Sušienky polámte, vsypte do mixéra a spolu s rozpusteným maslom rozmixujte. Celú zmes nasypte do formy na pečenie s priemerom 22 cm vystlanej papierom na pečenie. Zmes poriadne roztlačte, aby bol základ pevný a celú formu vložte do chladničky.
- 3
Následne si pripravte krém. Začnite zohriatím rastlinnej smotany. Tesne pred zovretím ju stiahnite z ohňa, polejte ňou nalámanú čokoládu a nechajte postáť asi 5 minút. Následne miešajte, až kým sa čokoláda úplne nerozpustí.
- 4
Medzitým si rozmixujte ostatné suroviny, vrátane Krémovej nátierky naturálnej, a spojte ich s pripraveným čokoládovým krémom. Všetko vlejte na vychladený korpus zo sušienok a dajte piecť na 40 minút pri teplote 180 °C.
- 5
Ozdobte ovocím podľa chuti a vychutnávajte.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu