Vždy som rozmýšľal, či povestné telo Mariána Labudu formujú viac zdedené gény alebo stravovacie návyky. našiel som v zbierke receptov jeden, ktorý predstavil pred Zobraziť celý popisVždy som rozmýšľal, či povestné telo Mariána Labudu formujú viac zdedené gény alebo stravovacie návyky. našiel som v zbierke receptov jeden, ktorý predstavil pred rokmi v TV Nova. Kura pod perinou vysvetľuje všetko. Netrpí nedostatkom kalórií.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Kurca naporciujeme, osolíme a posypeme paprikou.
- 2
Bôčik pomelieme s rožkami, cesnakom a cibuľou. Pridáme korenie, vajcia, majoránku a osolíme a premiešame. Pán Labuda radili, aby sme to dochutili aj vegetou. Keďže patrím k vášnivým odporcom kuchárov, ktorý dávajú túto koreninu aj do makových rezancov, ja som ju vynechal. Ak chcete a máte rady a radi Labudu na vegete, tak si ich tam prisypte.
- 3
Do zapekacej misky alebo na menší plech dáme porcie kuraťa a prikryjeme ich mletou zmesou. Upečieme v trúbe a podávame s bramborovým pyré a so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Druhotné vysvetlenie - keby som to skúsil, tak iba v prípade, že by som mal doma tlupu nenažrancov v pokročilom štádiu opitosti, čo zjedia všetko.
Treťotné vysvetlnie - vo všetkých receptoch, ktoré ponúkam, sú len dva druhy - tie, ktoré som vyskúšal a tak to aj píšem a priznávam a potom sú aj také, ktoré ma zaujali svojou nezvyčajnosťou alebo mierne povedané streštenosťou. A tam nie je ani zmienka o tom, že by som ich niekedy pripravil alebo ani slovo o tom, že ich vrele odporúčam.
P.S. A pána Labudu naozaj nemusím v akej koľvek forme. Viem, že to je pre mnohých vyššia matematika, pochopiť moje myslenie, ale ja sa nezmením. Takže takto, moja :o)
Ak si ujko ze Trnavska pozrú nejaké moje ďalšie recepisy, tak zistia, že veľľmi rýchlo píšem, ale ešte rýchlejšie rozmýšľam a za teho Árona sa mi nechce po mne opravovať.
By sa vŕŕ dektotívovi chcelo opravovať po sebe, či vypuscí ven?