Labudove kura pod perinou
	        Autor receptu: zemo
	         
	        
	        Vždy som rozmýšľal, či povestné telo Mariána Labudu formujú viac zdedené gény alebo stravovacie návyky. našiel som v zbierke receptov jeden, ktorý predstavil pred rokmi v TV Nova. Kura pod perinou vysvetľuje všetko. Netrpí nedostatkom kalórií.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	50 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Kurca naporciujeme, osolíme a posypeme paprikou. 
 - Bôčik pomelieme s rožkami, cesnakom a cibuľou. Pridáme korenie, vajcia, majoránku a osolíme a premiešame. Pán Labuda radili, aby sme to dochutili aj vegetou. Keďže patrím k vášnivým odporcom kuchárov, ktorý dávajú túto koreninu aj do makových rezancov, ja som ju vynechal. Ak chcete a máte rady a radi Labudu na vegete, tak si ich tam prisypte.
 - Do zapekacej misky alebo na menší plech dáme porcie kuraťa a prikryjeme ich mletou zmesou. Upečieme v trúbe a podávame s bramborovým pyré a so zeleninovým šalátom.