Foto: vegecan
Postup
-
1
Najprv si na suchej panvici si opražíme tekvicové semiačka, kým nezačnú voňať a hnednúť. Odložíme bokom.
- 2
Do tej istej panvice si dáme mrazenú kukuricu a mrkvu, sušené paradajky a podlejeme trochou vriacej vody. Dusíme do zmäknutia a odstavíme z plameňa.
- 3
Potom si uvaríme kuskus. Jeho príprava je veľmi rýchla. Ja ho robím tak, že ho zalejem vriacou vodou a varím na miernom plameni do vstrebania vody zhruba 2 minúty. Ochutíme si ho mletým čiernym korením, provensálskymi bylinkami a dobre premiešame.
- 4
Do hotového kuskusu pridáme zmes z panvice, opäť dobre premiešame a nakoniec pridáme cottage cheese (použila som cibuľovo-cesnakový z Tesca, ale myslím si, že rovnako dobre by chutil aj pažítkový či obyčajný biely).
- 5
Na tanieri ešte posypeme opraženými tekvicovými semiačkami a ozdobíme čerstvou uhorkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu