Tento recept miluje celá rodina. Nedbali by ho jesť aj každý víkend. Ja som si ho na konci varenia trocha vylepšila.Však vyskúšajte a neoľutujete... Zobraziť celý popisTento recept miluje celá rodina. Nedbali by ho jesť aj každý víkend. Ja som si ho na konci varenia trocha vylepšila.Však vyskúšajte a neoľutujete...
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si narežieme na viac častí z jedného kur.prsa / asi 3-4 ks vídu /.Posolíme, okoreníme a posypeme ml.červenou paprikou.
- 2
Na každý plátok mäsa položíme asi 2-3 ks suchej salámy a jeden plátok údeného syra.Zrolujeme a spojíme radšej špáradlom.
- 3
Na panvicu si dáme asi 2-3 lyžice masla, necháme rozpustiť a kuracie rolky si zprudka orestujeme z každej strany, podlejeme vývarom a dusíme cca 20 min. A teraz to moje vylepšenie.Rolky vyberiem a do šťavy pridám 1 káv.lyžičku dijonskej horčice a zahustím solamylom.
- 4
Rolky vložím naspäť, trocha ešte povarím. Na tanieri ich krájam na kolieska / prečo? - vyzerajú na tanieri krajšie / a podávam s opekanými zemiakmi. Ale môže byť aj ryža.Dobrú chuť...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu