Kuracie supreme s bôbovo-pšenovou zmesou
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 22. novembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 22. novembra 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 g |
|
150 g |
|
400 g |
|
50 g |
|
100 g |
|
30 g (nasucho opražené) |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pšeno opláchneme alebo sparíme vriacou vodou. Potom ho varíme vo vriacej vode domäkka. Bôb krátko povaríme vo vriacej vode 1–2 minúty. Schladíme a olúpeme.
- 2
V miske premiešame posekanú mätu a olej. Osolíme, pridáme olúpaný bôb, polníček a pšeno. Premiešame, posypeme píniovými orieškami a fetou. Podávame s grilovanými kuracími prsami supreme.
Tiež kuracie prsia:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre