Kuracie supreme s bôbovo-pšenovou zmesou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 22. novembra 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kuracie supreme s bôbovo-pšenovou zmesouFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

800 g
150 g
400 g
50 g
100 g
30 g (nasucho opražené)
100 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Pšeno opláchneme alebo sparíme vriacou vodou. Potom ho varíme vo vriacej vode domäkka. Bôb krátko povaríme vo vriacej vode 1–2 minúty. Schladíme a olúpeme.

  2. 2

    V miske premiešame posekanú mätu a olej. Osolíme, pridáme olúpaný bôb, polníček a pšeno. Premiešame, posypeme píniovými orieškami a fetou. Podávame s grilovanými kuracími prsami supreme.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist