Grilované kuracie prsia
Grilované kuracie prsia

Kuracie supreme s bôbovo-pšenovou zmesou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 22. novembra 2018
Kuracie supreme s bôbovo-pšenovou zmesou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

800 g
150 g
400 g
50 g
100 g
30 g (nasucho opražené)
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pšeno opláchneme alebo sparíme vriacou vodou. Potom ho varíme vo vriacej vode domäkka. Bôb krátko povaríme vo vriacej vode 1–2 minúty. Schladíme a olúpeme.

  2. 2

    V miske premiešame posekanú mätu a olej. Osolíme, pridáme olúpaný bôb, polníček a pšeno. Premiešame, posypeme píniovými orieškami a fetou. Podávame s grilovanými kuracími prsami supreme.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: