Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf (fotorecept)

Autor receptu: oco

Ak nám klasické kuracina lezie "hore krkom" tak pri varení prejdeme na trošku inú chuť a chuťové papily si prídu na svoje.

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. V hrnci na sucho z oboch strán opečieme kuracie stehná nakrájané na rezance a kolieska templárskej klobásky a necháme spolu smažiť.Keď mäso a klobáska pustia šťavu tak ich vyberieme.
  2. Do výpeku pridáme trochu oleja a dáme smažiť cibuľu.Keď cibuľa ide do zlatista pridáme ryžu dobre premiešame a chvíľu spolu pražíme,následne pridáme mäso a nakoniec vývar a spolu dusíme.
  3. Keď je ryža polomäkká pridáme ocedenú a opláchnutú fazuľu,pokrájané olivy,dochutíme a dovaríme.Dobrú chuť.