Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf (fotorecept)
Autor receptu: oco
Ak nám klasické kuracina lezie "hore krkom" tak pri varení prejdeme na trošku inú chuť a chuťové papily si prídu na svoje.
4 porcie |
15 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- V hrnci na sucho z oboch strán opečieme kuracie stehná nakrájané na rezance a kolieska templárskej klobásky a necháme spolu smažiť.Keď mäso a klobáska pustia šťavu tak ich vyberieme.
- Do výpeku pridáme trochu oleja a dáme smažiť cibuľu.Keď cibuľa ide do zlatista pridáme ryžu dobre premiešame a chvíľu spolu pražíme,následne pridáme mäso a nakoniec vývar a spolu dusíme.
- Keď je ryža polomäkká pridáme ocedenú a opláchnutú fazuľu,pokrájané olivy,dochutíme a dovaríme.Dobrú chuť.