Kuracie prsia v sezame

safira85 - fotkasafira85, 2. mája 2013

Tento recept varíme doma často a už naň nemusíme ísť do čínskej reštaurácie:))) Skúšala som toto jedlo pripraviť aj z kuracích stehienok ale nebolo to ono.

3 - 4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

500 g
Marináda:
1/2 čl
1/2 čl
1/2 čl
0,5 dl
1/2 čl
Cestíčko:
2,5 dl
4 PL
1,5 čl
1 ks
4 PL
3 dl
trochu
Glazúra:
4 PL
4 PL
1,5 PL
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kúsky mäsa vložíme do marinády a necháme marinovať cez noc v chladničke.

  2. 2

    Na druhý deň si pripravíme cestíčko – zmiešame všetky suroviny dokopy.

  3. 3

    Kúsky mäsa vložíme do cestíčka a pekne ich obalíme.Potom ich prudko opražíme na panvici vo väčšom množstve oleja.

  4. 4

    Glazúra: do menšieho hrnca dáme vínny ocot, pridáme ostatné suroviny a necháme zohriať nie zovrieť.

  5. 5

    Hned nato vložíme do glazúry kúsky mäsa. Mäso sa nam krásne obalí a následne ho už len posypeme sezamom.

  6. 6

    Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu