Tento recept varíme doma často a už naň nemusíme ísť do čínskej reštaurácie:))) Skúšala som toto jedlo pripraviť aj z kuracích stehienok ale nebolo Zobraziť celý popisTento recept varíme doma často a už naň nemusíme ísť do čínskej reštaurácie:))) Skúšala som toto jedlo pripraviť aj z kuracích stehienok ale nebolo to ono.
porcie
príprava
Suroviny
500 g |
|
|
|
Marináda: | |
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
0,5 dl |
|
1/2 čl |
|
Cestíčko: | |
2,5 dl |
|
4 PL |
|
1,5 čl |
|
1 ks |
|
4 PL |
|
3 dl |
|
trochu |
|
Glazúra: | |
4 PL |
|
4 PL |
|
1,5 PL |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Kúsky mäsa vložíme do marinády a necháme marinovať cez noc v chladničke.
- 2
Na druhý deň si pripravíme cestíčko – zmiešame všetky suroviny dokopy.
- 3
Kúsky mäsa vložíme do cestíčka a pekne ich obalíme.Potom ich prudko opražíme na panvici vo väčšom množstve oleja.
- 4
Glazúra: do menšieho hrnca dáme vínny ocot, pridáme ostatné suroviny a necháme zohriať nie zovrieť.
- 5
Hned nato vložíme do glazúry kúsky mäsa. Mäso sa nam krásne obalí a následne ho už len posypeme sezamom.
- 6
Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu