Kuracie prsia v sezame

Autor receptu: safira85

Tento recept varíme doma často a už naň nemusíme ísť do čínskej reštaurácie:))) Skúšala som toto jedlo pripraviť aj z kuracích stehienok ale nebolo to ono.

3 - 4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Kúsky mäsa vložíme do marinády a necháme marinovať cez noc v chladničke.
  2. Na druhý deň si pripravíme cestíčko – zmiešame všetky suroviny dokopy.
  3. Kúsky mäsa vložíme do cestíčka a pekne ich obalíme.Potom ich prudko opražíme na panvici vo väčšom množstve oleja.
  4. Glazúra: do menšieho hrnca dáme vínny ocot, pridáme ostatné suroviny a necháme zohriať nie zovrieť.
  5. Hned nato vložíme do glazúry kúsky mäsa. Mäso sa nam krásne obalí a následne ho už len posypeme sezamom.
  6. Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou.