Kuracie prsia v sezame
Autor receptu: safira85
Tento recept varíme doma často a už naň nemusíme ísť do čínskej reštaurácie:))) Skúšala som toto jedlo pripraviť aj z kuracích stehienok ale nebolo to ono.
3 - 4 porcie |
30 minút príprava |
Postup
- Kúsky mäsa vložíme do marinády a necháme marinovať cez noc v chladničke.
- Na druhý deň si pripravíme cestíčko – zmiešame všetky suroviny dokopy.
- Kúsky mäsa vložíme do cestíčka a pekne ich obalíme.Potom ich prudko opražíme na panvici vo väčšom množstve oleja.
- Glazúra: do menšieho hrnca dáme vínny ocot, pridáme ostatné suroviny a necháme zohriať nie zovrieť.
- Hned nato vložíme do glazúry kúsky mäsa. Mäso sa nam krásne obalí a následne ho už len posypeme sezamom.
- Podávame s ryžou a zeleninovou oblohou.