Kuracie prsia marinované v tmavom pive
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 3. augusta 2010
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 3. augusta 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme na kocky. Pridáme soľ, čierne korenie, tymian. Všetko zalejeme tmavým pivom. Necháme marinovať najmenej 6 hodín.
- 2
Mäso vyberieme z marinády. Rozšľaháme vajcia, ktoré vlejeme do mäsa, premiešame a mäso vyberieme do druhej misky s takým množstvom vajec, koľko zostane na mäse.
- 3
Následne doň vsypeme múku a zamiešame tak, aby sa nelepilo. V rozpálenom oleji vyprážame kocky do zlatista. Ihneď podávame.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu