Kuracie mäso

Kuracie mäso s broskyňou a so syrom (fotorecept)

Autor receptu: tatianka2008

4
porcie
30 minút
príprava
35 minút
na 180 °C

Postup

  1. Pripravíme si kuracie mäso podľa počtu porcií. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou.
  2. Na troche oleja mäso orestujeme z každej strany cca 10 minút, kým trocha nechytí farbu.
  3. Pripravíme si plech, na ktorý dáme olej, cibuľu a poukladáme orestované mäso. Na každý kúsok dáme plátok šunky a broskyne.
  4. Prikryjeme alobalom a dáme piecť do rúry na 180 stupňov cca 30 minút. Potom vyberieme plech, odstránime alobal a na každé mäso, poukladáme ešte plátok syra.
  5. Vrátime naspäť do rúry už bez alobalu a necháme tak 3-5 minút piecť, kým sa neroztopí syr. Vyberieme z rúry a môžeme podávať, napríklad s hranolkami alebo ryžou. Dobrú chuť.