Kuracie mäsko s kapustou a hubami

tekvica - bez fotkytekvica, 19. októbra 2015
Kuracie mäsko s kapustou a hubami
Foto: tekvica

Experiment, ktorý náhodou chutil.

4
porcie
5 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
250 ml
500 ml
1 ks
4 PL
podľa potreby na zahustenie (alebo Solamyl )

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájala som cibuľu nadrobno. Na panvici som rozohriala olej a opiekla cibuľu. Keď bola sklovitá, pridala som huby a po pár minútach kuracie prsia nakrájané na malé rezančeky.

  2. 2

    Keď sa mäso zatiahlo, pridala som kapustu a zistila som, že mám malú panvicu. Tak som všetko presypala do veľkého kastróla, ešte chvíľu opekala a keď sa to začalo lepiť na kastról, podliala som zmes trochou vody, pridala som soľ, rascu, prikryla pokrievkou a dusila asi 30 minút.

  3. 3

    Keď už bola kapusta mäkká tak akurát a mäsko sa začalo rozpadať, poprášila som škrobom, pomiešala, nechala prebublať a jedlo bolo hotové. Servírovala som so zemiakmi s petržlenovou vňaťou, ale možno by sa dali aj nejaké knedlíky, alebo ryža, cestoviny, treba skúsiť. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: