Foto: tekvica
Experiment, ktorý náhodou chutil.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájala som cibuľu nadrobno. Na panvici som rozohriala olej a opiekla cibuľu. Keď bola sklovitá, pridala som huby a po pár minútach kuracie prsia nakrájané na malé rezančeky.
- 2
Keď sa mäso zatiahlo, pridala som kapustu a zistila som, že mám malú panvicu. Tak som všetko presypala do veľkého kastróla, ešte chvíľu opekala a keď sa to začalo lepiť na kastról, podliala som zmes trochou vody, pridala som soľ, rascu, prikryla pokrievkou a dusila asi 30 minút.
- 3
Keď už bola kapusta mäkká tak akurát a mäsko sa začalo rozpadať, poprášila som škrobom, pomiešala, nechala prebublať a jedlo bolo hotové. Servírovala som so zemiakmi s petržlenovou vňaťou, ale možno by sa dali aj nejaké knedlíky, alebo ryža, cestoviny, treba skúsiť. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu