Foto: ferno
je to rychle a skvele azijské jedlo.
Suroviny
400 g |
|
2 pl |
|
250 g (uvarené) |
|
2 strúčik |
|
1-2 cm strúhaný |
|
1 ks (pokrájaná na tenké pásiky) |
|
1 ks stopky |
|
1 ks (nakrájaná na tenké pásiky) |
|
3 pl |
|
Postup
-
1
rozdrvene rezance zalejeme vriacou vodou a necháme odstát
- 2
vo velkom predhriatom woku rozohrejeme olej. pridame pokájané mäso,cesnak,zázvor,mrkvu,papriku,zeler a opekáme asi 5 min.
- 3
do woku pridáme odkvapkané rezance,pomiešame a opekáme dalších asi 5 min. všetko dochutíme sojovou omáčkou a sézamovým olejom. v bode 2 možte pridat aj inu zeleninu,ako cibulku,huby shitake,ci šampiony,fazulove klíčky atd.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu