Kuracia roláda plnená kačacinou

Jozef Chatrnuch
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 31. decembra 2012
Kuracia roláda plnená kačacinou
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
70 minút
príprava
40 minút
na 170 °C

Suroviny

300 g
150 g
50 g
50 g
2 vetvičky
2 ks




Postup

  1. 1

    Dvesto gramov kuracích rezňov z pŕs naklepeme natenko, pridáme soľ, korenie a uložíme na alobal. Zvyšnú časť kuracích pŕs pomelieme najemno, pridáme soľ, korenie, najemno nakrájanú slaninu, tymian a na väčšie kúsky nakrájame kačacie mäso.

  2. 2

    Premiešame a uložíme na vyklepané kuracie rezne. Pridáme na rezance pokrájanú mrkvu a všetko spolu zabalíme do alobalu ako rolku. Pečieme 45 minút pri 170 °C.

  3. 3

    Po vychladnutí servírujeme nakrájané na kolieska s chlebom.

Diskusia k receptu

martamm
Perfektna kombinacia chuti, toto musi byt lahodka :)
marcy
mňááááám,dala by som sa pozvať :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia