Kuracia roláda plnená kačacinou
Jozef Chatrnuch
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 31. decembra 2012
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 31. decembra 2012

Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
70 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Dvesto gramov kuracích rezňov z pŕs naklepeme natenko, pridáme soľ, korenie a uložíme na alobal. Zvyšnú časť kuracích pŕs pomelieme najemno, pridáme soľ, korenie, najemno nakrájanú slaninu, tymian a na väčšie kúsky nakrájame kačacie mäso.
- 2
Premiešame a uložíme na vyklepané kuracie rezne. Pridáme na rezance pokrájanú mrkvu a všetko spolu zabalíme do alobalu ako rolku. Pečieme 45 minút pri 170 °C.
- 3
Po vychladnutí servírujeme nakrájané na kolieska s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu