Foto: bogar
rýchla večera.... keď sa nič nechce.....
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
rozpustila som maslo a opražila na ňom cibuľu......
-
2
pridala som umytú nakrájanú pečienku a orestovala som ju kým nezhnedla....
-
3
pridala som koreniny , okrem soli , horčicu a všetko premiešala chvíľku som to ešte poopekala....
-
4
pridala som kečup , povarila a zaliala vodou.............
-
5
pečeň som varila do mäkka a pred koncom som ochutnala , keďže mám rada šťavu z pečienky dávam veľa vody a pečienku v podstate varím... a zahusťujem múkou rozrobenou vo vode podľa potreby.... prevarím s múkou a odstavím zo šporáku. Na záver dosolím.... podávame s ryžou kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou ... prajem dobrú chuť :)
Kuracia nezmäkne a aj soliť sa môže. To nie je ako bravčová, či teľacia...