8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie mäso (varené alebo pečené) oberieme od kostí, nakrájame na kocky. Pridáme ananás bez nálevu, sterilizované šampiňóny, pór nakrájaný na tenké plátky.
- 2
Majonézu zmiešame s pochúťkovou smotanou, pridáme soľ, kávovú lyžičku cukru, čierne korenie, vegetu a štavu z polky citróna. Nálev poriadne premiešame, nakoniec pridáme kari korenie podľa chuti.
- 3
Všetko zmiešame spolu a necháme odležať v chladničke aspoň 3 hodiny. Podávame s celozrnným pečivom alebo dalamankou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu