Foto: cucu
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do woku si dame trošku olivového oleja a opražíme na cibulke mäsko do biela(ja som mala len bielu ale lepšia je červená). Pridáme cesnak a zázvor a spolu pražíme pokiaľ sa zázvor nerozvonia. Pridáme dve PL green curry paste a papriky.
-
2
Po chvíli pridáme kokosové mlieko na zjemnenie chuti, 1PL ustricovej omáčky(podľa chuti môže byť aj viac alebo použiť môžme aj rybaciu poprípade ani nie je potrebná ak tieto chute neobľubujete).
- 3
Dochutíme badiánom, štavou z limetky(jednu celú), 1-2čl hnedého cukru a koriandrom. Paradajky pridáme pred koncom aby sa rozvarili ale ostali ako tak celistvé. Podávame s ryžou. Dobrú chuť! :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
en.wikipedia.org/wiki/Thai_curry...
rasamalaysia.com/beef-massaman-curry-recipe/...
Olivovy, palmovy ci repkovy.. nie je to jedno? Myslim ze podstatou tejto stranky je vymienat si napady, chute, inspiracie, rady a kazdy uz svoje dielo dokona ako to ma rad :-)