Keďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak Zobraziť celý popisKeďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak som uvarila moju akože čínu s ryžou, nie je to žiadna "kulinárska" špecialita, ale kto má rád kombináciu ananásu s kuracím mäsom, tak mu to možno zachutí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 650 g |
|
|
|
|
|
|
|
| 5 pl (z kompótu) |
|
| nasekané |
|
| 1/4 čl Erös Pista alebo chilli |
|
|
|
|
|
|
|
| 3 pl |
|
| trošku |
|
| na opraženie |
|
| na zahustenie |
|
Postup
-
1
mäsko si nakrájame a opražíme v panvici na oleji, pridáme zeleninku a podusíme.
- 2
Nakoniec pridáme ananás so šťavou a pridáme koreniny. Ochutíme podľa seba.Ja som na zahustenie omáčky použila trochu Solamylu.
- 3
Keď je jedlo hotové, posypeme ho arašidmi. Ja som k mäsku ako prílohu varila ryžu. Je to jednoduché a chutné jedlo. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









PS: Mne to chutilo, záleží aj na tom, ako vieš dochutiť jedlo
milá reakcia..
ži s radosťou- s tým-aj bez toho..:-)