Kura s ananásom na čínsky spôsob

sojka202 - bez fotkysojka202, 20. júla 2014
Kura s ananásom na čínsky spôsob
Foto: sojka202

Keďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak Zobraziť celý popisKeďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak som uvarila moju akože čínu s ryžou, nie je to žiadna "kulinárska" špecialita, ale kto má rád kombináciu ananásu s kuracím mäsom, tak mu to možno zachutí.

4
porcie
10 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

650 g
5 pl (z kompótu)
 nasekané
1/4 čl Erös Pista alebo chilli
3 pl
 trošku
 na opraženie
 na zahustenie




Postup

  1. 1

    mäsko si nakrájame a opražíme v panvici na oleji, pridáme zeleninku a podusíme.

  2. 2

    Nakoniec pridáme ananás so šťavou a pridáme koreniny. Ochutíme podľa seba.Ja som na zahustenie omáčky použila trochu Solamylu.

  3. 3

    Keď je jedlo hotové, posypeme ho arašidmi. Ja som k mäsku ako prílohu varila ryžu. Je to jednoduché a chutné jedlo. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

starykuchar
To je hrozný recept. To jedlo musí byť mimoriadne nechutné. Nemá nič spoločné ani s čínskou kuchyňou a ani so zdravou kuchyňou. Je jasné,že ten,či tá, čo to tu zverejnili netušia o varení vôbec nič. Dôkazom sú suroviny a postup. Nie všetko, čo je tepelne upravené a zmiešané je jedlo....
terinka55
Netvrdím, že to je kulinársky Everest. @starykuchar a @mirop , keď ste takí znalí, mohli ste poradiť, nie znosiť pod čiernu zem! Nie v každej domácnosti sa konajú majstrovstvá vo varení, či už z ekonomických dôvodov alebo z návyku... 29 rokov je málo a ako sa naučí, keď miesto pochopenia a dobrej rady sú tu takéto komenty. Odvahu a skúšaj ďalej, nakoniec - každému chutí iné.
sojka202
mne to nevadí, nech si každý hovorí, čo chce, to tu bolo ako námet. A mňa žiadny starý a ani kuchár :-) nemôže nijako uraziť, a nie to ešte starykuchar. Pekný deň.
PS: Mne to chutilo, záleží aj na tom, ako vieš dochutiť jedlo
imelia
Dakujem za inspiraciu. Kedze kazdy den jem len kur.prsia s ryzou 2x, je super nejak to aspon korenim a nejakym tym pridavkom ozvlastnit. Tiez nemam cas stravit v kuchyni mladost, takze pre mna super jednoduchy a rychly recept. A pri istych negativnych komentaroch - nie je dolezite, aby jedlo chutilo osobe ktora ho ma jest???
sojka202
Tak to je pravda, veď sto ľudí- sto chutí a každý má svoj názor, ktorý si vážim, či je negatívny alebo pozitívny.
radox1
nechcem si pokazit piatkovy vecer,tak sa komentara na tento sladky vytvor radsej vzdam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia