Foto: sojka202
Keďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak Zobraziť celý popisKeďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak som uvarila moju akože čínu s ryžou, nie je to žiadna "kulinárska" špecialita, ale kto má rád kombináciu ananásu s kuracím mäsom, tak mu to možno zachutí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
650 g |
|
|
|
|
|
5 pl (z kompótu) |
|
nasekané |
|
1/4 čl Erös Pista alebo chilli |
|
|
|
|
|
3 pl |
|
trošku |
|
na opraženie |
|
na zahustenie |
|
Postup
-
1
mäsko si nakrájame a opražíme v panvici na oleji, pridáme zeleninku a podusíme.
- 2
Nakoniec pridáme ananás so šťavou a pridáme koreniny. Ochutíme podľa seba.Ja som na zahustenie omáčky použila trochu Solamylu.
- 3
Keď je jedlo hotové, posypeme ho arašidmi. Ja som k mäsku ako prílohu varila ryžu. Je to jednoduché a chutné jedlo. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PS: Mne to chutilo, záleží aj na tom, ako vieš dochutiť jedlo
milá reakcia..
ži s radosťou- s tým-aj bez toho..:-)