Kura s ananásom na čínsky spôsob

Autor receptu: sojka202

Keďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak som uvarila moju akože čínu s ryžou, nie je to žiadna "kulinárska" špecialita, ale kto má rád kombináciu ananásu s kuracím mäsom, tak mu to možno zachutí.

4
porcie
10 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. mäsko si nakrájame a opražíme v panvici na oleji, pridáme zeleninku a podusíme.
  2. Nakoniec pridáme ananás so šťavou a pridáme koreniny. Ochutíme podľa seba.Ja som na zahustenie omáčky použila trochu Solamylu.
  3. Keď je jedlo hotové, posypeme ho arašidmi. Ja som k mäsku ako prílohu varila ryžu. Je to jednoduché a chutné jedlo. Dobrú chuť