Kura s ananásom na čínsky spôsob
Autor receptu: sojka202
Keďže u nás sa v poslednom čase jedia väčšinou kuracie prsia a nič vyprážané, už som
nevedela, na aký spôsob ich mám pripraviť. Tak som uvarila moju akože čínu s ryžou, nie je
to žiadna "kulinárska" špecialita, ale kto má rád kombináciu ananásu s kuracím mäsom, tak
mu to možno zachutí.
4 porcie |
10 minút príprava |
15-20 minút tepelná úprava |
Postup
- mäsko si nakrájame a opražíme v panvici na oleji, pridáme zeleninku a podusíme.
- Nakoniec pridáme ananás so šťavou a pridáme koreniny. Ochutíme podľa seba.Ja som na zahustenie omáčky použila trochu Solamylu.
- Keď je jedlo hotové, posypeme ho arašidmi. Ja som k mäsku ako prílohu varila ryžu. Je to jednoduché a chutné jedlo. Dobrú chuť