Recept od kuchára z jednej chaty...
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na kocky,mrkvu nastrúhame na slížiky,cibuľu nadrobno aj slaninku.
- 2
Ako prvé"vyškvaríme slaninku,pridáme cibuľu aj nastrúhanú mrkvu a podusíme,kým nám mrkva nepustí peknú oranžovú farbu.
- 3
Pridáme mäso a ešte opražíme. Zalejeme vodou,nie veľa,lebo ešte príde smotana. Uvaríme všetko do mäkka.okoreníme osolíme,pozor aj slanina je slaná,pridáme smotanu a zahustíme.
- 4
Podávame s haluškami ,alebo inou drobnejšou cestovinou.Je to rýchle a sýte jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu