Krúpový pekáč
Marek Pethő
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 1. septembra 2013
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 1. septembra 2013
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
V osolenej vode uvaríme krúpy. Umyté údené rebrá dáme variť na 40 minút do vody s červeným vínom.
- 2
Na oleji speníme nakrájanú cibuľku, pridáme údené rebrá a uvarené krúpy.
- 3
Zmiešané vysypeme na pekáč, navrch nakrájame cesnak, posypeme majoránom a petržlenovou vňaťou. Pečieme v rúre rozohriatej na 220 stupňov asi 30 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu