Foto: olinecka
Kto má rád krkovičku príde na svoje,keď vyskuša tento recept.
40 minút
príprava
príprava
6-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
800-1000 g bez kosti |
|
50-60 g |
|
6 strúčkov |
|
4-5 ks |
|
2 PL |
|
|
|
podľa potreby na obalenie |
|
na vyprážanie |
|
|
Postup
-
1
Krkovičku narežeme na plátky, naklepeme na tenko ,osolíme a okoreníme.
-
2
Do misky dáme mäkke maslo,wolcesterskú omáčku a prelisovany cesnak ,suroviny dobré premiešame.Maslovou zmesou potrieme prípravené rezne.
-
3
V miske rozhabarkujeme vajíčka a trochu osolíme. V múke zľahka obalime rezne .Nakoniec vo vajíčkoch ,hotové vypražame v rozpálenom oleji do zlatista.Podávame s ryžou alebo zemiakmi.Dobrú chuť.
Diskusia k receptu