Foto: rybarkuchar
V tomto recepte nie je dôležitá krkovička, môžete použiť iné ľubovoľne upravené mäso, ku ktorému používate väčšinou zemiakové pyré. Skúste ako prílohu Zobraziť celý popisV tomto recepte nie je dôležitá krkovička, môžete použiť iné ľubovoľne upravené mäso, ku ktorému používate väčšinou zemiakové pyré. Skúste ako prílohu fučku s hubami. Je to v podstate krumpľová fučka zmiešaná s dusenými šampiňónmi. V našej domácnosti to zabodovalo.
príprava
Postup
-
1
Krkovičku upravíme podľa vôle, receptov na Vareche je až až
- 2
Pripravíme si zemiakovú fučku: http://varecha.pravda.sk/recepty/krumplova-fucka/38214-recept.html
- 3
Osobitne na troche masti a cibuli udusíme šampiňóny. Použil som tmavé.
- 4
Keď sú hotové zmiešame s fučkou a môžeme podávať.
- 2
Diskusia k receptu