Foto: adkas
Tato super mnamka je urcena pre vsetkych milovnikov morskych priseriek. Je to take jednoduche, ze jednoduchsie to uz ani nemoze byt. Vysledny efekt je Zobraziť celý popisTato super mnamka je urcena pre vsetkych milovnikov morskych priseriek. Je to take jednoduche, ze jednoduchsie to uz ani nemoze byt. Vysledny efekt je vsak mnamozny. K tomuto receptu naozaj netreba viac slov, podme radsej na postup.
porcie
príprava
na 180 °C
Suroviny
220 g |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL na drobno sekany ( mozno nahradit estragonom=tarragon) |
|
|
|
2-3 PL |
|
1-2 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
krevetky vhodime do vriacej vody a 2 minuty povarime. Scedime vodu a nechame vychladit.
-
2
Smotanu zmiesame s majonezou, pridame ochladene krevety, citronovu stavu, posekany kopor, sol, korenie. Zamiesame a mame hotovo. Hovorila som , ze je to jednoduche, ale mnamkove.
-
3
Bagetu nakrajame a potrieme olivovym olejom do ktoreho sme pridali prelisovany cesnak. Zapecieme v grile alebo v rure.
-
4
Krevetky podavame na opecenej bagete -mini hrianke.
-
5
Nechajte si chutnat!
:)