Krevetové „tostadas“ s guacamole

Michaela Zsebiová
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 24. septembra 2020
Krevetové „tostadas“ s guacamole
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
70 minút
príprava

Suroviny

4 ks
8 ks
20 ml
1/2 ks
1/4 PL
1/4 PL
1/2 strúčika pretlačeného
100 g
50 g
1 ks
50 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krevety 10 minút marinujeme v olivovom oleji, cesnaku, limetkovej šťave, soli a nasekanej papričke habanero zbavenej semiačok. Potom krevety ugrilujeme.

  2. 2

    Kukuričné placky opražíme na oleji cca 2 minúty. Potrieme avokádovou nátierkou guacamole, pridáme poľníček, paradajku nakrájanú na plátky a napokon grilované krevety. Polejeme cremou.

  3. 3

    Recept na kukuričné placky a cremu nájdete TU: https://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-tacos/78109-recept.html Recept na guacamole nájdete TU: https://varecha.pravda.sk/recepty/guacamole/78112-recept.html

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre