Krevetové „tostadas“ s guacamole
Michaela Zsebiová
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 24. septembra 2020
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 24. septembra 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
70 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Krevety 10 minút marinujeme v olivovom oleji, cesnaku, limetkovej šťave, soli a nasekanej papričke habanero zbavenej semiačok. Potom krevety ugrilujeme.
- 2
Kukuričné placky opražíme na oleji cca 2 minúty. Potrieme avokádovou nátierkou guacamole, pridáme poľníček, paradajku nakrájanú na plátky a napokon grilované krevety. Polejeme cremou.
- 3
Recept na kukuričné placky a cremu nájdete TU: https://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-tacos/78109-recept.html Recept na guacamole nájdete TU: https://varecha.pravda.sk/recepty/guacamole/78112-recept.html
Tiež krevety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu