Krevety na cesnaku

Jana Štrbková
mesačník Varecha, 11. júla 2023
Krevety na cesnaku
Foto: Shutterstock
4
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g (čerstvé alebo mrazené)
3 strúčiky
3 PL
1 zväzok
1 ks (bio)




Postup

  1. 1

    Ak máme mrazené krevety, necháme ich cez noc rozmraziť v chladničke.

  2. 2

    Cesnak nakrájame na plátky. Do panvice nalejeme olivový olej a restujeme do sklovita. Prisypeme krevety a za stáleho miešania pár minút opekáme.

  3. 3

    Dochutíme soľou a najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame pokvapkané citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia