Krevety na cesnaku
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 11. júla 2023
mesačník Varecha, 11. júla 2023
Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ak máme mrazené krevety, necháme ich cez noc rozmraziť v chladničke.
- 2
Cesnak nakrájame na plátky. Do panvice nalejeme olivový olej a restujeme do sklovita. Prisypeme krevety a za stáleho miešania pár minút opekáme.
- 3
Dochutíme soľou a najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame pokvapkané citrónovou šťavou.
Tiež krevety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu