Krémová cesnačka s opečenými chlebovými kockami

sjuz - fotkasjuz, 2. januára 2010
Krémová cesnačka s opečenými chlebovými kockami
Foto: sjuz

Sýta, veľmi chutná, nenáročná na prípravu.

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Na kocky pokrájané zemiaky varíme v mierne osolenej vode s pár guličkami čierneho a nového korenia a s bobkovým listom.

  2. 2

    Keď sú uvarené, vyberieme koreniny, vlejeme smotanu a očistené strúčiky cesnaku. Všetko do hladka rozmixujeme.

  3. 3

    Na kocky pokrájaný starší chlieb opečieme na troche olivového oleja.

  4. 4

    Polievku podávame s opečeným chlebom, posypanú štipkou petržlenovej vňate.

Diskusia k receptu

morenajea
práve som kúpila ponorný mixér, takže toto určite vyskúšam :)