je veľa receptov ale tento môj upravený ľúbime...
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľku spením na oleji, pridám udenú bravčovú krkovičku narezanú na rezance,osolím, okorením, pridám trošku mletej papriky.Vodou s bujonovou kockou všetko zalejeme.Nechám prejsť varom.
- 2
Do misy z jans.skla alebo vyšší pekáč dáme 1/2 prepláchnutú kyslú kapustu.Potom ryžu s kukuricou. Na túto ryžu dám 2/3 zmes z udeného mäsa a znova pôjde druhá časť kapusty.Zmes čo mi ostala tak polejem kyslú kapustu a dám do rúry . Dolejem vodu podľa potreby. Všetko musí byť skoro zakryté vodou.
- 3
Môže sa dať smotana ale ja to nedávam.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Myslím, že do originálnej by malo ist mleté mäso.