Koložvárska kapusta
Autor receptu: mojack
je veľa receptov ale tento môj upravený ľúbime...
20 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Nakrájanú cibuľku spením na oleji, pridám udenú bravčovú krkovičku narezanú na rezance,osolím, okorením, pridám trošku mletej papriky.Vodou s bujonovou kockou všetko zalejeme.Nechám prejsť varom.
- Do misy z jans.skla alebo vyšší pekáč dáme 1/2 prepláchnutú kyslú kapustu.Potom ryžu s kukuricou.
Na túto ryžu dám 2/3 zmes z udeného mäsa a znova pôjde druhá časť kapusty.Zmes čo mi ostala tak polejem kyslú kapustu a dám do rúry .
Dolejem vodu podľa potreby.
Všetko musí byť skoro zakryté vodou.
- Môže sa dať smotana ale ja to nedávam.