Koložvárska kapusta

Autor receptu: mojack

je veľa receptov ale tento môj upravený ľúbime...

20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nakrájanú cibuľku spením na oleji, pridám udenú bravčovú krkovičku narezanú na rezance,osolím, okorením, pridám trošku mletej papriky.Vodou s bujonovou kockou všetko zalejeme.Nechám prejsť varom.
  2. Do misy z jans.skla alebo vyšší pekáč dáme 1/2 prepláchnutú kyslú kapustu.Potom ryžu s kukuricou. Na túto ryžu dám 2/3 zmes z udeného mäsa a znova pôjde druhá časť kapusty.Zmes čo mi ostala tak polejem kyslú kapustu a dám do rúry . Dolejem vodu podľa potreby. Všetko musí byť skoro zakryté vodou.
  3. Môže sa dať smotana ale ja to nedávam.