Piekla som ju mamine na meniny a mala veľký úspech preto sa rada o recept s vami podelim..Nieje konkretne môj mam ho z nejakého Zobraziť celý popisPiekla som ju mamine na meniny a mala veľký úspech preto sa rada o recept s vami podelim..Nieje konkretne môj mam ho z nejakého časopisu a trocha som ho pozmenila
na 160 °C
Suroviny
| Korpus: | |
| 5 ks |
|
| 1 ks |
|
| 150 g |
|
| 100 g |
|
| 20 g |
|
| 20 g |
|
| 50 ml |
|
| na vymastenie |
|
| na posypanie |
|
| Plnka: | |
| 3 dcl |
|
| 100 g |
|
| 1 ks |
|
| 250 g |
|
| 100 g |
|
| 300 g |
|
| 2-3 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Žltk vyšľaháme s van.cukrom,bielky vyšľaháme s kryš.cukrom.Obe hmoty spojíme a pridame preosiatu múku so škrobom,potom pridáme kokos a nakoniec olej.Cesto upečieme vo vymastenej tortovej forme.Necháme vychladnúť a prerežeme na dve časti.
- 2
Uvaríme si puding z mlieka,pudingu a kryš.cukru.Necháme vychladnúť a nakoniec vmiešame vyšľahane maslo s van.cukrom.Vymiešame hladký krém.
- 3
1.časť korpusu potrieme 1/2 džemu a natrieme naň 2/3 krému.Na krém poukladame na kocky nakrajany čerstvý ananás a na kolieska nakrajane kivi.Nejake ovocie si nechame aj na ozdobu.
- 4
2.časť zo spodnej časti potrieme zvyšným džemom a priložime na naplnenú prvú časť.Celú tortu potrieme kremom a zo zvyškom ju dozdobíme,boky obalíme v kokose,poukladame ovocie a hotovo.Už len šup do chladničky a za par hodin si na nej skvelo pochutnate.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu