Kokosová panna cotta
Michal Prokop
šéfcukrár a majiteľ bistra a kaviarne Suncafé v Bratislave, 15. mája 2021
šéfcukrár a majiteľ bistra a kaviarne Suncafé v Bratislave, 15. mája 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kokosové mlieko, smotanu a cukor spolu povaríme. Medzitým necháme v studenej vode napučať 8 plátkov želatíny. Vytlačíme z nej vodu a primiešame do ešte teplého krému. Krém miešame, než začne tuhnúť a potom nalejeme do pohárikov, po 45 gramov.
- 2
Polejeme mangovým pyré. To si môžeme pripraviť sami z roztlačeného osladeného manga alebo môžeme kúpiť hotové.
- 3
Ak chceme tento dezert konzumovať vonku, je vhodné ho dať do plastových pohárikov. Nesmieme ho tam ale dávať horúci.
Tiež panna cotta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu