Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vymiešame na hustý krém, pridáme preosiatu múku premiešanú s práškom do pečiva, vodu a nakoniec opatrne vmiešame tuhý sneh z bielkov.
- 2
Cesto vylejeme na vymastený a posypaný plech a dáme upiecť dozlatista.
- 3
Kým sa cesto pečie a vychladne, vyšľaháme dotuha šľahačku aj s vanilkovým cukrom a stužovačom. Jemne do nej primiešame kyslú smotanu. Týmto krémom potrieme vychladnuté cesto.
- 4
Kivi ošúpeme, pokrájame na kolieska a poukladáme do radov vedľa seba na rozotrený krém. Z malinovky a zlatého klasu uvaríme želatínu, mierne ju ochladíme a rozotrieme na koláč. Necháme v chlade odležať a nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu