Kinder mliečny rez bezlepkový fotorecept
Foto: sonulienka
No a ďalší recept, znovu aj pre bezlepkovú diétu.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Ako som uviedla v surovinách, ak nechcete zákusok bezlepkový, použite hladkú múku. A taktiež si môžete dať do plnky len 70 ml smotany na šľahanie, ktorá Vám ostane ak budete mať 250 ml a nemusíte si dať celú, je to len na Vás. Dá sa kľudne aj tak urobiť. Tu sú suroviny.
-
2
Do celých vajec pridáme cukor a šľaháme do peny.
-
3
Vajcia vyšľahané.
-
4
Pridáme smotanu na šľahanie a prešľaháme.
-
5
Do múky si pridáme kakao a prášok do pečiva.
-
6
A pomaličky preosievame do vyšľahaných vajíčok. Dobre premiešame.
-
7
Na plech si dáme papier na pečenie a vylejeme naň cesto. Piekla som na plechu 36x45 cm. Teplota 180 stupňov asi 15-20 minút, ale si skontrolujte špajdľou tak je to najlepšie či už je cesto upečené.
-
8
Upečený korpus necháme chvíľku na plechu.
-
9
Pokiaľ korpus chladne urobíme plnku: Mascarpone vyšľaháme s medom. Smotanu tiež do tuha vyšľaháme a šľahačku primiešame k mascarpone a plnka je hotová.
-
10
Po vychladnutí koláčik preklopíme a prekrojíme po dĺžke na polovicu a naplníme.
-
11
Naplnený a ide sa schladiť a stuhnúť do chladničky.
-
12
No a nakrájané zákusky na tácke.
Diskusia k receptu