Kimchi polievka fotorecept
	                                    Chutná sladká, kyslá, korenistá a príjemne pálivá vitamínová bomba.
Zdroj: Čerpal som aj tu	                                
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Množstvo chilli použite podľa toho, ako to máte radi.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Reďkev som nakrájal na tenučké plátky a 3 kúsky s jednou jarnou cibuľkou som si odložil k servírovaniu.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Z morskej riasy, reďkovky, petržlenovej vňate a sójovej omáčky som si pripravil vývar cca 20 minút.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Na spodok hrnca som dal kimchi ak použiješ celé tak asi 1/4 hlávky, pridal som na plátky nakrájanú cibuľu, 2 ks jarnej cibuľky, drvené chilli, chilli pastu, zalial som to precedeným vývarom, dochutil soľou, cukrom a varil cca 20 minút.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Pridám nakrájané tofu a povarím ešte 10 - 15 minút- Pri servírovaní pridám na vrch nakrájanú jarnú cibuľku a reďkev, servírujem s ryžou, prípadne ryžovými rezancami.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Ako pripraviť kimchi? https://vegancooking.sk/recipes/kimchi/
 

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Len mam jednu otazku : co myslis tym kimchi? Ja viem, co je kimchi, aspom si teda myslim, korejska pikantna nakladana kapusta.
Lenze potom v postupe hovoris o “hlavke” ...
Ake kimchi myslis a davas?
Dakujem za odpoved.
Áno je to pikantná kapusta a môže sa nakladať tak, že ju nakrájaš, alebo rozkrojíš kapustu na štvrtiny a zmesou potieraš každý list. Ja som mal nakrájanú. Postup ako si pripraviť kimchi je tu: vegancooking.sk/recipes/kimchi/...