Kimchi polievka
Kimchi polievka (fotorecept)
Autor receptu: bendix
Chutná sladká, kyslá, korenistá a príjemne pálivá vitamínová bomba.
4 porcie |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Množstvo chilli použite podľa toho, ako to máte radi.
- Reďkev som nakrájal na tenučké plátky a 3 kúsky s jednou jarnou cibuľkou som si odložil k servírovaniu.
- Z morskej riasy, reďkovky, petržlenovej vňate a sójovej omáčky som si pripravil vývar cca 20 minút.
- Na spodok hrnca som dal kimchi ak použiješ celé tak asi 1/4 hlávky, pridal som na plátky nakrájanú cibuľu, 2 ks jarnej cibuľky, drvené chilli, chilli pastu, zalial som to precedeným vývarom, dochutil soľou, cukrom a varil cca 20 minút.
- Pridám nakrájané tofu a povarím ešte 10 - 15 minút-
Pri servírovaní pridám na vrch nakrájanú jarnú cibuľku a reďkev,
servírujem s ryžou, prípadne ryžovými rezancami.
- Ako pripraviť kimchi?
https://vegancooking.sk/recipes/kimchi/