Kel na grécky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 18. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
1 ks
2 šálky




Postup

  1. 1

    Zemiaky očistíme a pokrájame na hranolčeky, kel umyjeme a pokrájame. Zemiaky a kel vo väčšom hrnci zalejeme vodou a ochutíme bazalkou, oreganom a sušeným kôprom.

  2. 2

    Prikryté dusíme, kým zemiaky nezmäknú, občas premiešame a nakoniec osolíme.

  3. 3

    Podávame pokropené olivovým olejom, s rajčinami, reďkovkami a olivami.

Diskusia k receptu

Vymazať
stefanus191
.... co ste to vlastne pridali za ....vinu, ked to nieje vobec chutne, ....a ani to dobre nevyzera... !!! redakcia, prosim, urob fotku.... a uz to z vas niekto jedol???????????????????????????????????????????????????????????????????????????




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia