Kebab
Akshay Kumar Dixit
lektor Školy varenia pre gurmánov a majiteľ indickej reštaurácie Ashoka v Bratislave, 26. júna 2021
lektor Školy varenia pre gurmánov a majiteľ indickej reštaurácie Ashoka v Bratislave, 26. júna 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Suroviny
500 g (alebo jahňacie) |
|
2 ČL mleté (mandle, kešu, píniové oriešky) |
|
2 ČL |
|
2 ČL |
|
1 ČL |
|
3 PL |
|
1 ČL |
|
1 ČL nastrúhaný |
|
1 ČL |
|
1 ks (nakrájaná nadrobno) |
|
4 ks mleté |
|
|
|
|
Postup
-
1
Mäso pomelieme a zmiešame so všetkými prísadami, aby vznikla homogénna masa.
- 2
Z mäsovej zmesi mokrými rukami tvarujeme malé bochníčky, ktoré grilujeme asi 15 minút pri 200 stupňoch.
Tiež kebab:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu