Foto: pumaamravec
Jesenné jedlo na zahriatie. Chute spolu krásne ladia jemne sladká chuť hokkaida s krémovou chuťou kokosového mlieka a trochu ostrejšej kari pasty je jedna Zobraziť celý popisJesenné jedlo na zahriatie. Chute spolu krásne ladia jemne sladká chuť hokkaida s krémovou chuťou kokosového mlieka a trochu ostrejšej kari pasty je jedna jesenná báseň.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tekvicu zbavime semienok a nakrájame na kocky. Zemiak ošúpeme, uvaríme a tiež nakrájame na kocky. Fazuľkové lusky, šampióny a rajčinky nakrájame.
- 2
Na oleji chilku opražíme kari pastu. Pridáme kokosové mlieko, vývar a cukor a privedieme do varu.
- 3
Pridáme tekvicu a zemiak a na miernom ohni varíme 10 minút. Potom pridáme šampióny a fazuľové lusky a varíme ďalších 5 minút. Nakoniec pridáme cherry rajčinky a varíme posledných 5 minút. Na záver pridáme kešu (alebo arašidy), posypeme petržlenovou vňaťou a podávame. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu