Karfiolové cesto na pizzu
Jarmila Horváthová
príloha Varecha, 3. júna 2024
príloha Varecha, 3. júna 2024
Foto: Shutterstock
Ak si strážite príjem sacharidov a dostali ste chuť na pizzu, toto môže byť dobrým riešením. Vyskúšajte cesto na nízkosacharidovú pizzu bez múky.
10 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Karfiol rozmixujeme, ale nie úplne na kašu, pridáme ostatné prísady. Masu rozotrieme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov asi 15–20 minút.
- 2
Potom vyberieme z rúry, obložíme ako klasickú pizzu podľa vlastnej chuti. Dáme znovu piecť, kým nie je obloženie hotové.
Tiež pizza:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu