Foto: lubi
Omrzela Vás kapustová polievka, či prívarok?! Vyskúšajte túto variáciu kapustového jedla. Našla som to na nejakej nemeckej internetovej stránke. Upravila podľa seba a len Zobraziť celý popisOmrzela Vás kapustová polievka, či prívarok?! Vyskúšajte túto variáciu kapustového jedla. Našla som to na nejakej nemeckej internetovej stránke. Upravila podľa seba a len sme sa tak oblizovali.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapustu a ošupané zemiaky nakrájame na menšie kocky. Ošupanú mrkvu nakrájame na kolieska. Paradajky nakrájame na malé kocky a cesnak nadrobno.
- 2
Do hrnca dáme olej, kapustu, zemiaky a mrkvu. Osolíme a dusíme asi 5 minút. Potom pridáme nakrájane paradajky, cesnak, rascu a červenú papriku a ešte chvíľu podusime, kým začne voňať cesnak.
- 3
Zalejeme asi 1/2 L vody a dusíme do mäkka. Potom pridáme kokosové mlieko (ja som použila domáce, ktoré som si sama pripravila, ale môžte použiť aj kupné) a v troche vody rozmiešaný škrob. Premiešame. Ak to chceme mať trochu redšie pridáme vodu. Osolíme podľa chuti a ešte chvíľu povaríme. Podávame s chlebíkom. Výborna mňamka, verte mi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ak chceš, môžeš skúsiť aj takto a budeš mať kompletný obed aj s mäsom.
varecha.pravda.sk/recepty/otcov-hrniec-fotorecept/11288-r...