Kapustové fašírky s ovsenými vločkami fotorecept
Rasťo Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 27. októbra 2017
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 27. októbra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej vode uvaríme ovsené vločky a necháme vychladnúť. Kapustu dôkladne vyžmýkame a zmiešame s ovsenými vločkami, pridáme vajcia a detskú krupicu.
-
2
Dochutíme soľou a korením, dôkladne premiešame a vytvarujeme fašírky.
-
3
Na mierne rozpálenom oleji ich vypražíme do zlatista. Môžeme podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu.
tiež som tak robila , z jemných vločiek a okrem párku som pridala aj vyškvarenú prerastenú slaninku, trochu pikant korenie... mňam