Kapustníky

redakcia - fotkaredakcia, 8. júla 2009
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
250 g
2 KL
1 KL
100 ml
1 kocka
1 KL
100 ml
400 ml
1500 g
2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kapustu postrúhame, posypeme 2 kl soli, necháme stáť asi 30 minút a po zmäknutí vytlačíme vodu.

  2. 2

    Medzitým na oleji skaramelizujeme asi 300 g cukru a postupne vkladáme kapustu za stáleho miešania, nakoniec posypeme kl mletého čierneho korenia. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Vykysnuté cesto rozvaľkáme na hrúbku 0,5 cm a rozkrájame na štvorce 7 x 7 cm. Do každého dáme PL kapusty, spojíme a otočíme naopak.

  4. 4

    Dáme na vymastený plech. Vrch potrieme masťou a poprepichujeme vidličkou, aby vyšiel vzduch. Pečieme v horúcej rúre asi 20 minút.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: