Kapustnica s údeným tofu

redakcia - fotkaredakcia, 18. decembra 2009
20 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

70 g
1 ks
150 g
60 g
50 ml
1 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľu opražíme na oleji, pridáme papriku, zalejeme vodou. Ryžu a kyslú kapustu uvaríme domäkka, pridáme bobkový list.

  2. 2

    Pred dovarením rozšľaháme v jogurte múku, polievku zahustíme a pridáme na kocky nakrájané údené tofu.

  3. 3

    Dochutíme pretretým cesnakom a prevaríme.

Diskusia k receptu

Vymazať
radovana
Ryžu s kyslou kapustou nezvyknem kombinovať, až na bulharskú sarmu na veg. spôsob -kys. kapusta a sójovo-ryžové guľky. Pretože u nás je tofu pochúťkou, vyskúšam aj tento pre mňa nový recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia