Pečené podkovičky z kapra naložené v marináde.
6
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
25 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Pripravíme 6 ks očistených podkovičiek z kapra - s kožou. Osolíme.
- 2
Pripravíme marinádu: 3/4 dcl oleja, 1/2 KL mletého čierneho korenia, 1/2 KL mletej papriky a 1 KL vegety dobre premiešame.
- 3
Podkovičky zalejeme marinádou, posypeme korením na ryby a uložíme na noc do chladničky.
- 4
Na druhý deň podkovičky preložíme na pekáč a navrch naukladáme vopred namočené sušené hríby.
- 5
Pečieme na 170 stupňoch cca 25 minút. Počas pečenia niekoľkokrát polejeme marinádou z pekáča.
- 6
Podávame s opečenými zemiakmi.
Tiež pečený kapor:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu