Kanadské ražniči

redakcia - fotkaredakcia, 16. júla 2009

400 g teľacej pečene 150 g šunkovej salámy 100 g cibule 100 g jabĺk 5 g oleja soľ Omáčka 60 g paradajkového pretlaku Zobraziť celý popis 400 g teľacej pečene 150 g šunkovej salámy 100 g cibule 100 g jabĺk 5 g oleja soľ Omáčka 60 g paradajkového pretlaku mletá štipľavá paprika sójová omáčka worcesterská omáčka

Suroviny

400 g
150 g
100 g
100 g
5 g
60 g




Postup

  1. 1

    Pečeň nakrájame na plátky, potom na kocky, salámu nakrájame na rovnako veľké kocky ako pečeň.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kolieska, jablká na plátky a potom na kocky. Pečeň rovnako pokvapkáme olejom a všetky suroviny striedavo napicháme na kovové ihly alebo na drevené špajdle.

  3. 3

    Vložíme ich pod rozohriaty gril a za občasného otáčania grilujeme asi 10 minút.

  4. 4

    Podávame obliate omáčkou z paradajkového pretlaku, mletej štipľavej papriky, sójovej omáčky a worcesterskej omáčky, s varenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia