400 g teľacej pečene 150 g šunkovej salámy 100 g cibule 100 g jabĺk 5 g oleja soľ Omáčka 60 g paradajkového pretlaku Zobraziť celý popis 400 g teľacej pečene 150 g šunkovej salámy 100 g cibule 100 g jabĺk 5 g oleja soľ Omáčka 60 g paradajkového pretlaku mletá štipľavá paprika sójová omáčka worcesterská omáčka
Postup
-
1
Pečeň nakrájame na plátky, potom na kocky, salámu nakrájame na rovnako veľké kocky ako pečeň.
- 2
Cibuľu nakrájame na kolieska, jablká na plátky a potom na kocky. Pečeň rovnako pokvapkáme olejom a všetky suroviny striedavo napicháme na kovové ihly alebo na drevené špajdle.
- 3
Vložíme ich pod rozohriaty gril a za občasného otáčania grilujeme asi 10 minút.
- 4
Podávame obliate omáčkou z paradajkového pretlaku, mletej štipľavej papriky, sójovej omáčky a worcesterskej omáčky, s varenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu